ÁRKALKULÁCIÓ ÉS
SZOBAFOGLALÁS
Megéri itt foglalni
Legjobb árgarancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj

Árkalkuláció és
szobafoglalás


Ha 2024. július 1. és augusztus 31. között egy éjszakára keres szállást, kérem hívjon a
+36 30 946 6689-es számon. Nem biztos, hogy nincs szabad szoba, de minden esetben a már meglévő foglalásoktól függ. Köszönjük!

Tinódi Panzió & Restaurant - 9600 Sárvár, Hunyadi út 11. - 
Tel: +36 95 320 225, +36 30 966 1999 - Mail: info@tinodifogado.hu
Kosaram

Adatvédelem

Szobafoglalás szabályzat

Kérjük, hogy panziónk zavartalan és hatékony működése, valamint a vendégeink minél figyelmesebb kiszolgálása érdekében a szobafoglalás elküldése előtt olvassa el az alábbiakat, és a felsoroltak figyelembevétele mellett küldje el foglalási igényét! Köszönjük!

A foglalás véglegesítése a recepció által küldött visszaigazolás elfogadásával történik meg, ezért kérjük, ügyeljen adatai pontos feltüntetésére! A szálláshely fenntartja a jogot, hogy a szállásfoglalás elfogadásakor foglalót kérjen. A fizetendő foglaló összegét a visszaigazolás tartalmazza. A befizetés K&H fiókon keresztül díjmentes, fizethető rózsaszín csekken, banki átutalással, illetve üdülési csekk formájában is.

Csoportok, nagyobb társaságok részére kedvezményt adunk! Kérje személyre szabott ajánlatunkat.
Utazási irodák részére jutalékot biztosítunk!
Kérem, hívja Góczánné Bukovics Ildikót a 06/30/9466-689-es telefonon!

Érkezés, távozás

A szobát 14 óra után lehet elfoglalni, és 10 óráig kell elhagyni. Amennyiben a szálláshelyre 18.00 óra után érkezik meg, kérjük, hogy előre értesítsen minket! Korai érkezés és késői távozás esetén egyes esetekben pótdíjat számolunk fel, amelynek mértéke a mindenkori szobaár 50% - a. Erről kérjük, előre érdeklődjön! Áraink az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák, melynek összegét a szobatípusok menüpontban találja.

Fél- vagy teljes panzióra saját éttermünkben van lehetőség, ahol Vendégeink kétféle menüsorból választhatnak. Aktuális árakat a menüajánlatokban talál.

Speciális étkezési igény - egészségügyi okok vagy választott életmód esetén (pl. allergia/érzékenység vagy bio, vegán, stb. diéta), kérésre örömmel készítünk Önnek kívánságának megfelelő ételt 3.000 Ft / fő / étkezés minimum felár ellenében (a félpanziós áron felül fizetendő), ha a büféasztalon nem talál kedvére valót.
Kérjük, hogy erre vonatkozó igényét szíveskedjen már foglaláskor jelezni, egyéb esetben a helyszínen nem tudjuk garantálni a szolgáltatást.

A panzió épületén belül a folyosókon és a szobákban is kérjük a dohányzás mellőzését! Dohányzásra kijelölt hely a panzió recepció ajtajával kívülről szemben állva jobbra található. Dohányzó szobáink korlátozott számban állnak vendégeink rendelkezésére. Kérem, ha ilyen igénye van, foglalásában előre jelezze! Amennyiben a nemdohányzó szobában a szobaasszony dohányzást észlel, azt köteles a vezetőség felé jelezni – a vendég extra takarítási felárat köteles fizetni, melynek mértéke egy napi szállás ára.

Kérjük foglalását a visszaigazolás kézhezvételekor e-mail-ben, faxon, telefonon megerősíteni szíveskedjen a lemondási feltételek elfogadása mellett!

Lemondási feltételek

Ettől a szálláshely bizonyos esetekben eltérhet, pl.: kiemelt időszakokban, ez esetben a visszaigazolásban ezt előre jelezzük!

  • 21 napon túl díjtalan
  • 21-14. nap 30%
  • 13-7. nap 50%
  • 6-1. nap 75%
  • Fizetési lehetőségek: készpénz, üdülési csekk vagy bankkártya a helyszínen, átutalás előre.

Házirend

Az egynapi szállásdíj az érkezés napján 14 órától a következő nap 10 óráig jogosít a szoba használatára. Hosszabbítási igényt kérjük, 10 óráig közölje a recepción. Ennek elmaradása esetén, vagy ha a szoba átadása 10 óráig nem történt meg, a szálláshely jogosult további egynapi szobaár felszámolására. Hosszabbítási igényt, ha erre előzetes megállapodás a vendéggel nem történt, más, korábbi kötelezettségvállalás vagy egyéb fontos ok esetén a szálláshely nem köteles elfogadni.
Kérjük, hogy a személyazonosságukat a törvényes előírásoknak megfelelően, a szoba elfoglalása előtt igazolni szíveskedjenek, a bejelentőlap kitöltése kötelező! A szálláshelyen bejelentés nélkül senki sem lakhat.

  • A reggeli az étteremben 8 órától 10 óráig tart.
  • A vacsora felszolgálása 18 órától 22 óráig tart. Külön megállapodás esetén ettől el lehet térni (pl.: a félpanzió ebédként is elfogyasztható).
  • A vendég a szobájában látogatót csak a recepció előzetes tudomásával és hozzájárulásával fogadhat.
  • A vendég a szobát csak rendeltetésszerűen veheti igénybe. Elektromos készüléket (hajszárító és villanyborotva kivételével) használni vagy gyúlékony anyagot a szobában tárolni tilos. A nem rendeltetésszerű használatból ill. gondatlanságból okozott kárért a vendég felelősséggel tartozik. A panzió épületén belül a folyosókon és a szobákban is TILOS a dohányzás!
  • Dohányzásra kijelölt hely a panzió recepció ajtajával kívülről szemben állva jobbra található.

Kérjük, amennyiben kár éri Önöket azonnal jelezzék a szálloda recepcióján. Számlakiegyenlítési és kártérítési követelése biztosítására a szálláshelyet a vendéggel szemben törvényes zálogjog ill. visszatartási jog illeti meg. Kérjük kedves vendégeinket, hogy esetleges észrevételeiket, panaszaikat a 30/9466-689 – es telefonon vagy a recepción szíveskedjenek bejelenteni, akár szóban, akár írásban. Tűz, vagy egyéb veszély észlelését azonnal jelezzék előbb a TŰZOLTÓSÁGON – tel: 112, majd a szálloda recepcióján, vagy a +3630/9466-689-es telefonszámon

Reklamáció

A szállodai szolgáltatás ideje alatt felmerülő esetleges panaszok esetén a Vendég az elutazás időpontjáig a szálloda recepcióján, írásban élhet kifogással. A szálloda a panaszokat három napon belül köteles kivizsgálni, illetve azokra érdemben reagálni.

Kártérítés

A szálloda az általa okozott károkért a vonatkozó jogszabályok szerint felel. Amennyiben a vendég a helyszínen elmulaszt panaszt tenni, a későbbiekben kártérítésre nem jogosult.

Szeretettel várjuk panziónkban!