ÁRKALKULÁCIÓ ÉS
SZOBAFOGLALÁS
Megéri itt foglalni
Legjobb árgarancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj

Árkalkuláció és
szobafoglalás


Ha 2024. július 1. és augusztus 31. között egy éjszakára keres szállást, kérem hívjon a
+36 30 946 6689-es számon. Nem biztos, hogy nincs szabad szoba, de minden esetben a már meglévő foglalásoktól függ. Köszönjük!

Tinódi Panzió & Restaurant - 9600 Sárvár, Hunyadi út 11. - 
Tel: +36 95 320 225, +36 30 966 1999 - Mail: info@tinodifogado.hu
Kosaram

Rendezvény / Konferencia

A Tinódi csapata teljeskörű szolgáltatást nyújt bármilyen eseménynél legyen az akár egy születésnapi megelepetés party, akár egy nyugdíjas búcsúztató, esküvő vagy céges rendzevény...
Több tízéves tapasztalatunkkal segítjük a hozzánk fordulókat, hogy az adott rendezvény a legtökéletesebb lehessen. A szervezés kezdetétől az esemény utolsó pillanatáig mindvégig számíthat a szaktudásunkra bármilyen területen, akár gasztronómia legnagyobb újdonságára, a legjobb zenekarra akár egy különleges meglepetés megszervezésére van szükség.

Céges rendezvényein garantáljuk a professzionális légkört, és a teljes diszkréciót. Esküvőinken nem szalasztunk el egyetlen pillanatot sem, ami még különlegesebbé teheti a Nagy napot.
Mindent megteszünk azért, hogy ne csak lenyűgözhesse vendégeit, hanem életre szóló élményt is átélhessenek.

További egyeztetés céljából kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolatfelvétel menüpont alatt, hogy az Ön igényeire szabhassuk az adott esemény részleteit.