ONLINE
SZOBAFOGLALÁS
Megéri itt foglalni
Legjobb árgarancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj

Online foglalás


Ha 2022. július 1. és augusztus 31. között egy éjszakára keres szállást, kérem hívjon a
+36 30 946 6689-es számon. Nem biztos, hogy nincs szabad szoba, de minden esetben a már meglévő foglalásoktól függ. Köszönjük!

Tinódi Panzió & Restaurant - 9600 Sárvár, Hunyadi út 11. - 
Tel: +36 95 320 225, +36 30 966 1999 - Mail: info@tinodifogado.hu
Kosaram

Rendezvény / Konferencia

A Tinódi csapata teljeskörű szolgáltatást nyújt bármilyen eseménynél legyen az akár egy születésnapi megelepetés party, akár egy nyugdíjas búcsúztató, esküvő vagy céges rendzevény...
Több tízéves tapasztalatunkkal segítjük a hozzánk fordulókat, hogy az adott rendezvény a legtökéletesebb lehessen. A szervezés kezdetétől az esemény utolsó pillanatáig mindvégig számíthat a szaktudásunkra bármilyen területen, akár gasztronómia legnagyobb újdonságára, a legjobb zenekarra akár egy különleges meglepetés megszervezésére van szükség.

Céges rendezvényein garantáljuk a professzionális légkört, és a teljes diszkréciót. Esküvőinken nem szalasztunk el egyetlen pillanatot sem, ami még különlegesebbé teheti a Nagy napot.
Mindent megteszünk azért, hogy ne csak lenyűgözhesse vendégeit, hanem életre szóló élményt is átélhessenek.

További egyeztetés céljából kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolatfelvétel menüpont alatt, hogy az Ön igényeire szabhassuk az adott esemény részleteit.