ONLINE
SZOBAFOGLALÁS
Megéri itt foglalni
Legjobb árgarancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj

Online foglalás
Tinódi Panzió & Restaurant - 9600 Sárvár, Hunyadi út 11. - 
Tel: +36 95 320 225, +36 30 966 1999 - Mail: info@tinodifogado.hu
Kosaram

Vendégkönyv

Új bejegyzés

Üzenetek

Hegyi László 2021. május 11. 02:04
Tavaly is voltunk, idén is megyünk ha a helyzet úgy alakul. Ebédre vagy vacsorára, vagy mindkettőre. Bevált. Nem változtatunk még akkor sem ha az árak azért kissé feljebb mentek (érthető módon). Minden finom és friss. Elsősorban fürdőzni megyünk, de a kaja itt lesz.
Hullám György 2020. július 07. 18:49
Nagyon kellemes négy napot töltöttünk a hotelban,
A szoba tiszta, rendezett. A vendéglátó kedves, segítőkész. A felszolgáló személyzet, gyors, precíz és náluk a vendég az első. Az ételek finomak az adagok megfelelőek. Csillagos ötös. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Marton Károly 2020. július 02. 14:50
"Az alkalmazottak hozzáállása nagyon közvetlen, barátságos,segítőkész. Mint későbbi beszélgetés alkalmával kiderült, egy régóta ott dolgozó, összeszokott pincér, és alkalmazotti csapattal találkoztunk nap mint nap. Minden reggel átragadt ránk is ez a pozitív, életkedvvel teli mentalitás. Az ételek finomak, nagy adagok, akár reggeliről vagy vacsoráról van szó. Gyorsan eltelt az egy hét, csak jókat tudok írni a szállásról. Ajánlom mindenkinek ! Mirának üzenem, hogy a lányaimnak is feltűnt milyen kedves és aranyos vagy. Maradjatok továbbra is ilyen vidámak és "jópofák"."
Debreceni Erzsébet 2020. június 21. 21:03
Ezt a hűvös hétvégét Sárváron töltöttük barátainkkal. Mi így nyolcan mind két este ezen a csodás helyen vacsoráztunk.
Kítűnő ételeket fogyasztottunk osztályon felüli kiszolgálással.
Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!
Hegyi László 2020. június 19. 16:52
...bár nem hittük volna a helyzetre való tekintettel, hogy idén (2020) ismét Sárváron nyaralunk...de sikerült.
Már nem kísérletezünk éttermekkel, ezt már tavaly eldöntöttük, így ismét a Tinódit fogjuk választani vacsorázni, és "fürdőmentes" napokon ebédre is.
Jéhnné Kata 2020. február 29. 17:15
Mindig finom volt az étel, tökéletes, kedves volt a kiszolgálás. Mindenkinek csak ajánlani tudom, csalódás kizárva!
Hegyi László 2019. augusztus 02. 19:49
Ismét nem csalódtunk! Kipróbáltuk a déli menüket is, a vacsorákat " ismét itt költöttük el az 1 hét alatt. Minden nagyon finom és friss volt. Hangulatos élőzene, kedves kiszolgálás, és a főnök nagyon profi hozzáállása "1 bajba jutott" vendég miatt . 10-ből 10!!! Köszönjük a finom ételeket, mi is próbálkoztunk 1x másik étteremben, de miután 1 fogást rendeltünk és megkóstoltunk, fizettünk és átmentünk a Tinódiba! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!!
Hegyi László 2019. július 19. 20:46
..idén is a Tinódit választjuk! Finom ételek, jó árak, kellemes környezet! Kedves kiszolgálás.....Megyünk!
Hegyi László 2019. január 26. 05:16
Évek óta Sárvárra megyünk nyaralni, de a Tinódi éttermét csak 2018-ban "fedeztük fel". Nem okozott csalódást. Idén a szállást is figyelembe vesszük.
Bajnok Éva 2018. augusztus 20. 13:26
Kedves Ildikó és Tibor!

Immár 7. alkalommal töltöttünk Nálatok egy csodálatos hetet! Ismét maximálisan elégedettek voltunk mind a szállással, mind a fenséges ételekkel!!! Bevalljuk, hogy most először próbáltunk ki más éttermet is kíváncsiságból és mások bíztatására, de a Tinódi viszi a pálmát mindenféle szempontból!!!:::))) Ezért is reméljük, hogy jövőre újra találkozhatunk, addig is minden jót kívánunk Nektek és köszönjük a szívélyes vendéglátást! Külön köszönet a reggeli bőséges úticsomagért!! Üdvözlet a lányoknak és a fiúknak!!:::))) Sok puszi: Évi, Tamás és Fanni