ÁRKALKULÁCIÓ ÉS
SZOBAFOGLALÁS
Megéri itt foglalni
Legjobb árgarancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj

Árkalkuláció és
szobafoglalás


Ha 2024. július 1. és augusztus 31. között egy éjszakára keres szállást, kérem hívjon a
+36 30 946 6689-es számon. Nem biztos, hogy nincs szabad szoba, de minden esetben a már meglévő foglalásoktól függ. Köszönjük!

Tinódi Panzió & Restaurant - 9600 Sárvár, Hunyadi út 11. - 
Tel: +36 95 320 225, +36 30 966 1999 - Mail: info@tinodifogado.hu
Kosaram

Pályázatok - Kisfaludy program

Projekt neve: Kisfaludy Szálláshely fejlesztési Konstrukció a sárvári Tinódi Fogadóban

Projekt kódja: TFC-1-1-1-2017-2018-00839

Elnyert támogatás összege: 34 443 747 Ft Támogatási intenzitás: 70%

Kedvezményezett neve: Góczán Tibor egyéni vállalkozó

„A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg.”

A projekt megvalósításának kezdete 2019.09.01.
A projekt fizikai befejezésének határideje 2020.12.31.

Azon szerencsés vállalkozások egyikének mondhatjuk magunkat akik lehetőséget kaptak a Kifaludy Pályázat keretein belüli, külső és belső megújulásra.
Családunk az 1970-es évektől kezdődően irányítja a vendéglő működését, majd az 1990-es évektől már saját vállalkozásként tesszük mindezt szívvel-lélekkel. Lépésől-lépésre újítottuk és bővítettük cégünket, mindig ahogy a lehetőségeink ezt engedték. Büszkén jelenthetjük ki, hogy a Kisfaludy Pályázat egy olyan nagy ugrást és lehetőséget biztosított számunkra amellyel kialalkíthattuk a szolgáltatások azon palettáját amely a kezdetekkor talán a legmerészebb álmainkat jelentette. Sárvár frekventáltságának és kedveltségének köszönhetően egyre több és több turista látogat el városunkba, akiknek most már olyan egyedi és komplex szolgáltatáscsomagot ajánlhatunk és biztosíthatunk amely- mi bízunk benne, hogy- életreszoló élményt nyújt majd.


A belsőépítészeti fejlesztés keretein belül nemcsak a szobák, folyosók festése/tapétázása valósult meg hanem éttermünkben, egy teljesen az eddigitől eltérő új és modern vonalat alakítottunk ki, a design teljes megváltoztatásával. Mindez magába foglalta a burkolatok cseréjét, boxok kialakítását, járólapok; ajtók és ablakok cseréjét. Éttermünknél fontos szempont volt egy új célcsoport megcélzása is a konferenciateremmé történő alakíthatóságával. Mit is jelent ez a gyakorlatban? A sötétítés lehetővé teszi a vetítést, amelyhez elektromos kivetítő, TV és profi hangrendszer párosul-tehát éttermünk így ideális helyszinéül szolgál egy konferenciának, üzleti megbeszélésnek vagy akár oktatásnak.


A kényelem jegyében azon szobákat és helyiségeket ahol eddig nem volt, ott klímával szereltük fel, így nyáron is tombolhat a hőség vendégeinket hűs szoba várja. Azonban nem csak a vendégek kényelmét szerettük volna magasabb szintre emelni hanem munkatársainkét is, így fotocellás ajtó került beépítésre a konyha előterébe, új és az eddiginél praktikusabb tálalópultok kerültek beszerelére. Mindezeken felül a legmodernebb konyhatechnológia jegyében, hogy a gasztroturizmust is fellendíthessük, a legmodernebb Rational sütő beszerzésére került sor.


A beltér mellett a kültér is ugyanolyan szerepet kapott munkáink során, hiszen az utcai homlokzat, a kapuszín lábazatának felújítása illetve udvarunk modernizációja is fontos volt. Kerthelyiségünkben nyaranta- nagy örömünkre- nagyon sok vendég megfordul így szükség volt a térkő cseréjére, hogy aztán így jobban bírja az alkalmanként táncra perdülő vendégeink önfeledt lépteit.
Mivel Sárvárra nemcsak „táncot kedvelők”,hanem más aktív pihenést kedvelő vendégek is érkeznek, őket az újonnan átadott kerékpárútvonalak várják. Így úgy gondoltuk, hogy egy új kerékpár tároló szintén kedvező szolgáltatást nyújt majd vendégeink számára.


Azért, hogy mindent „szemmel tarthassunk” és a biztonságot a legmodernebb szintre emelhessük kamerarendszert építettettünk ki.


A high-tech megoldások értelmében szükségünk volt egy modernebb, reszponzívabb weboldalra és egy appre, hogy a vendégeink minél könnyebben eligazodhassanak és teljes képet kapjanak szolgáltatásainkról, városunkról. Ezáltal lehetőség van arra is, hogy vendégeink mindent online intézzenek, legyen szó akár szobafoglalásról, asztalfoglalásról vagy ételrendelésről.


Végül pedig egy olyan wellness helyiséget alakítottunk amely a trópusok stílusjegyeit viseli. Vendégeinknek a gőzkabin,a jakuzzi és a szauna, télen és nyáron egyaránt lehetőséget biztosít a relaxálára és a tökéletes feltöltődésre.


Minden munkálatnál vagy beszerzés folyamán nagy hangsúlyt fektettünk az energiatakarékos és környezetkímélő megoldásokra. Amelyek hosszútávon mindenki számára „pozitív megtérülést” biztosítanak.


Minden egyes nap azon dolgozunk, hogy régi és új vendégeinknek a legjobb szolgáltatást nyújthassuk és élményeket biztosíthassunk. Bízunk benne, hogy ezen fejlesztések, bővítések és szolgáltatásaink tárházának növekedése hozzájárul, hogy további vendégek ismerhessék meg szenvedélyünket és törekvéseinket.